MIND-WALK

Gaandeweg komen er meer startdata, tijden in Muiderberg e.o.

volg op insta @inner.free of @petravanderstorm of Agenda op deze website

Vol hoofd? Moeite met ontspannen of jezelf tijd en rust gunnen? Chronische pijn en/of -vermoeidheid?

Als jij veel ”in je hoofd leeft”’, moeite met ontspannen hebt omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is en/of je blijft dwalen in gedachten…. Of je vindt het gewoon heerlijk om te wandelen in de natuur?

Dan is Mind-walk iets voor jou: met een outdoortrainingen: in een groepje wandelen (gaat zeker niet om de afstand) in de natuur (bos & strand van Muiderberg e.o.) met ontspannings- en ademhalingsoefeningen en invloeden van yoga, tai chi en mindfulness. Mind-walk is een mooie methode, aan de hand van thema’s wandelen we als groep waarbij ieder haar/zijn ”koers vaart”. Soms stil, soms praten, soms gericht op de natuur, soms gericht op jezelf, veel variatie, je hoofd leeg maken, je fitter en energieker gaan voelen en lekker buiten zijn. Jezelf wandelen naar balans…

Mind-walk is ontmoeten en ont-moeten.

Mindwalk leert je ontspannen, focus verleggen, met onderzoekende en waarderende blik waarnemen, helder bewust zijn van wat ervaringen met je doen, welke gevoelens er (mogen) zijn en het in het hier-en-nu zijn en genieten in de buitenlucht. Als je je vaker bewust wordt van dingen & gevoelens die er zijn of gebeuren, leer je beter omgaan met alles wat je ”overkomt” en of je het als problemen of als uitdagingen kan zien. Mindfulness leert je dat je altijd een keuze hebt in de reactie op gebeurtenissen om vervolgens het leven leren ”flowen”.

Naast Mind-walk voor volwassenen en voor teams in organisaties, geeft Inner Free ook Mind-walk Kids in groepjes voor kinderen van (ruim) 6 tot ongeveer 10 jaar. Ben je ouder dan zijn er uiterarad ook mogelijkheden, app of mail mij gerust.

Wat leer je bij Mind-walk kids?

Wat is Mind-walk Kids?

Mind-walk Kids is een natuur/ontspanprogramma van (meestal) 4 weken voor kinderen van 6/7-10 jaar.
Is jouw kind een echte natuuravonturier en is hij/zij graag buiten?
Dan is Mind-walk Kids echt wat voor jouw kind!

Wat gaan we doen?
Elke les heeft een prachtig thema. Alle opdrachten zijn in dat betreffende thema. Zo hebben we bijv. thema Parkdieren, Strand, Samenwerken, Observeren en Zintuigen.
De groep gaat aan de slag met:

* Natuurbeleving
* Natuureducatie
* Lichaamsbewustzijn
* Ontspanningsoefeningen
* Natuurspel

De lessen worden op verschillende natuurlocaties in Muiderberg en omgeving.

Mind-walk volwassenen; wanneer/hoe/hoeveel?

Zie voor de prijzen “tarieven”

Een Mind-walk special is eenmalig maximaal anderhalf uur in een groep van 4 a 6 personen.

Een Mind-walk serie is 4x wandelen (1 uur met evt. uitloop van ongeveer 25 minuten).

Liever 1-op-1 MInd-walk: na een kort intakegesprek: mindsetcoaching buiten ontspannen, oefeningen doen, dat waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past om meer rust in je hoofd en lijf te gaan ervaren, meer met onderzoekende en open blik naar buiten en naar jezelf leren kijken om evt. negatieve gedachten om te buigen en leren te genieten van de kleine en mooie dingen… Volledige aandacht om je fitter en meer ontspannen te gaan voelen : 1 x 1-op-1 Mind-walk

Liever met z’n tweeën meedoen? Dat kan!

Je hebt geen ervaring nodig met Mind-walk om je aan te melden. Voel je vrij om te mailen bij vragen, ook of juist als je denkt dat je het niet kan vanuit je pijn of vermoeidheid! (innerfree.yoganidra@gmail.com)

Ik ben gecertificeerd Mind-walk trainer. Het Inner Free Mind-walk programma is gebaseerd op de methode van Mind-walk, aangevuld met mijn ”eigen Inner Free sausje” : down to earth mindsetcoaching al wandelend naar balans! Onderstaand logo is van Mind-walk.nl

Mind-Flow & Mindful Dance – Mind-Walk