MINDWALK

Gaandeweg komen er meer startdata, tijden in Muiderberg e.o.

volg op insta @inner.free of @petravanderstorm of Agenda op deze website

Vol hoofd? Moeite met ontspannen of jezelf tijd en rust gunnen? Chronische pijn en/of -vermoeidheid?

Als jij veel ”in je hoofd leeft”’, moeite met ontspannen hebt omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is en/of je blijft dwalen in gedachten…. Of je vindt het gewoon heerlijk om te wandelen in de natuur?

Dan is Mindwalk iets voor jou: met een groepje wandelen (gaat zeker niet om de afstand) in de natuur (bos & strand van Muiderberg e.o.) met ontspannings- en ademhalingsoefeningen en invloeden van yoga, tai chi en mindfulness. Mindwalk is een mooie methode, aan de hand van thema’s wandelen we als groep waarbij ieder haar/zijn ”koers vaart”. Soms stil, soms praten, soms gericht op de natuur, soms gericht op jezelf, veel variatie, je hoofd leeg maken, je fitter en energieker gaan voelen en lekker buiten zijn. Jezelf wandelen naar balans…

Mindwalk is ontmoeten en ont-moeten.

Wat leer je? Mindwalk leert je ontspannen, focus verleggen, met onderzoekende en waarderende blik waarnemen, helder bewust zijn van wat ervaringen met je doen, welke gevoelens er (mogen) zijn en het in het hier-en-nu zijn en genieten in de buitenlucht. Als je je vaker bewust wordt van dingen & gevoelens die er zijn of gebeuren, leer je beter omgaan met alles wat je ”overkomt” en of je het als problemen of als uitdagingen kan zien. Mindfulness leert je dat je altijd een keuze hebt in de reactie op gebeurtenissen om vervolgens het leven leren ”flowen”.

Wanneer/hoe/hoeveel? Een serie van 4x wandelen (1 uur met evt. uitloop van ongeveer 15 minuten): 55 euro. Indien je daarna aansluitend de vervolgserie, ook 4x, gaat volgen kost de vervolgserie geen 55 maar 50 euro. In Muiderberg e.o.

Liever 1-op-1 MIndwalk: na een kort intakegesprek: mindsetcoaching buiten ontspannen, oefeningen doen, dat waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past om meer rust in je hoofd en lijf te gaan ervaren, meer met onderzoekende en open blik naar buiten en naar jezelf leren kijken om evt. negatieve gedachten om te buigen en leren te genieten van de kleine en mooie dingen… Volledige aandacht om je fitter en meer ontspannen te gaan voelen : 1 x 1-op-1 Mindwalk 60 a 75 minuten: 75 euro, voor 2x Mindwalk: 140 euro.

Liever met z’n tweeën meedoen? Dan per keer per 2 volwassenen: 140 euro en voor 2 x Mindwalk 265 euro.

Je hebt geen ervaring nodig met Mindwalk om je aan te melden. Voel je vrij om te mailen bij vragen, ook of juist als je denkt dat je het niet kan vanuit je pijn of vermoeidheid! (innerfree.yoganidra@gmail.com)

Ik ben gecertificeerd Mindwalk trainer. Het Inner Free Mindwalk programma is gebaseerd op de methode van Mindwalk, aangevuld met mijn ”eigen Inner Free sausje” : down to earth mindsetcoaching al wandelend naar balans! Onderstaand logo is van Mindwalk.nl

Mind-Flow & Mindful Dance – Mind-Walk