Inner Free

Missie

Iedereen heeft op school kennis meegekregen, taal, rekenen en later misschien wel hoe je administratieve, wiskundige, geschiedkundige of maatschappelijke vraagstukken kunt benaderen of oplossen.

Echter wat te doen bij eigen levensvragen…?!?

Vraag, Vraagteken, Help, Reactie, Symbool, Pictogram

Veel drukte, afleidingen, verantwoordelijkheden, prikkels, zorgen of stress… Hoe doe je dat allemaal eigenlijk? Vaak alle ballen hoog houden, gewoon doorgaan, blijven denken, doen en wellicht alles overzichtelijk en onder controle willen houden. Of juist in complete chaos verzeilen..

Hoe zorg je goed voor jezelf en wat kan je doen in je energiemanagement?!

Dat hebben we meestal niet geleerd en toch krijgen we er allemaal mee te maken, vroeg of laat, in kleine of grote mate. Ruimte geven aan jezelf, bewust tijd maken en tijd besteden aan jezelf hoeft niet onderaan je lijst te staan, Sterker nog; indien het bovenaan staat zal je het leven leren flowen En je steeds beter voelen; de krachtigste versie van jezelf mogen ontdekken en leven.

Hoe dan?!!

Het gaat er niet om wat je meemaakt, wel om hoe je ermee om gaat; je kan de soms overweldigende golven (drukte, gebeurtenissen, emoties) in het leven niet stoppen maar wel leren surfen… Dat kan op veel manieren maar ik ben ervan overtuigd dat de Deep Relax Yoga Nidra methode je de meest constructieve, opbouwende, vriendelijke en herstellende manier kan bieden!!! Je zal, door regelmatig Yoga Nidra te beoefenen, leren je energie te (h)erkennen, meer contact ervaren met je Inner Self (wat jij echt wilt) en gaan herstellen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau! Ook Mindwalk -de volledige serie- is gebaseerd op een methode, beïnvloed door yoga nidra, mindfulness en positieve psychologie, en zal je tools geven en leren het leven te flowen i.p.v. je te laten overweldigen in het leven.

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren om het beste van zichzelf naar boven te kunnen halen en de eigen innerlijke wereld prioriteit te maken. Door met Yoga Nidra kennis te maken, ontdek je je eigen stilte en tegelijkertijd je persoonlijke kracht waarmee je innerlijke rust, balans en zelfcompassie kan gaan ervaren. Dan zal je dat ook kunnen ervaren in je directe omgeving. En verlichting kunnen brengen in fysieke klachten en pijn.

Hart, Snoer, Geschorst, Liefde, Samen

In balans, in je kracht staan, problemen, beperkingen, zorgen en/of stress leren aangaan, goed slapen; harmonie en innerlijke vrijheid…. dat gun ik iedereen.

INNER FREE biedt mogelijkheden om te ontspannen en aan jezelf te werken.

Leidende principes

Inner Free staat voor:

Plezier & Vertrouwen

Ieders ‘walk of life’ is om te (leren) genieten en te durven genieten, in vertrouwen op jezelf, op de ander en op het leven zelf. Uitgaan van de beste intentie van iemand en in vertrouwen met elkaar omgaan. Vertrouwen hebben leidt tot kunnen loslaten en waarderen waardoor je meer plezier en dankbaarheid kan gaan ervaren.

Rust & Kracht

Door je aandacht naar binnen te keren, de rust en stilte in jezelf op te zoeken, maak je kennis met je persoonlijke energie (-management), kan je balans creëren, op zoek naar wat je werkelijk wilt en wenst, dat in je leven gaan manifesteren en daardoor in je eigen kracht gaan leven. Iedereen heeft een natuurlijke bron van stilte, kracht en liefde in zich. Hoe vaker je dit (met Yoga Nidra of Mindwalk) opzoekt, hoe meer je zal kunnen gaan leven vanuit rust, dankbaarheid en liefde.

Duidelijkheid & Acceptatie

Duidelijkheid heeft te maken met verwachtingen en wellicht met structuur die voor iedereen anders kan zijn. Inner Free communiceert zo duidelijk mogelijk wat je mag verwachten in feitelijkheden ook al zullen ervaringen tijdens de Nidra sessies voor iedereen verschillend zijn. Iedereen is welkom bij Yoga Nidra en Mindwalk, en wordt, indien gewenst, uitgenodigd te onderzoeken hoe jouw zelfacceptatie er uit ziet. Oordeelloos en waarderend onderzoeken voorkomt ruis (lees: emotie & stress). Dat leidt uiteindelijk tot het accepteren van gebeurtenissen en van anderen zoals het is/ze zijn en tot dankbaarheid, innerlijke balans, vrede en vrijheid!  

Inner Free!

Naast Deep Relax Yoga Nidra sessies verzorgt Inner Free introductieworkshops Yoga Nidra & Ayurveda, 1:1 wandelcoachtrajecten incl. mindfulness en trajecten voor bedrijven (Vitaliteit: in- en ontspanning).

Stenen, Droom, Inspireren, Moed, Harmonie, Rotsen

Inner Free voor Yoga Nidra & Mindset coaching