Agenda

DATA 2023 volgen

volg aankondigingen via Insta: @inner.free of meld je aan voor de nieuwsbrief

innerfree.yoganidra@gmail.com of app/bel 06 49638429

Maak ‘werk’ van jezelf ontspannen…

Gun jezelf genieten, rust en herstel en prik een datum of contact voor overige 1:1 mogelijkheden!

Wil je iemand verrassen met een Giftcard, mail dan (innerfree.yoganidra@gmail.com); je kan zelf het bedrag bepalen of laten invullen naar activiteit. Of kom met een groep vriendinnen, collega’s of familiegroep: alles kan.

zie voor de kosten : ”Contact & tarieven”

Veel mogelijkheden voor 1:1 of in zelf samengestelde groep: Mind-walk en Deep Relax Yoga Nidra

Als je voorkeur uitgaat naar 1:1 dan kan dat uiteraard ook (95,– euro) of met 2tjes ( 175,– per twee). Voel je vrij mij te contacten voor mogelijkheden.

LET OP: Najaar 2023 komt het Inner Free Carddeck uit om zelf thuis aan de slag te gaan!!! Volg op instagram @inner.free of schrijf je in om per mail op de hoogte gehouden te willen worden; innerfree.yoganidra@gmail.com

MIND-WALK

Mind-walk specials (=1x) te Muiderberg: Nieuwe data binnenkort of plan zelf met je zelf samengestelde groep!

Mind-walk series (4- en de 2-serie) van 9.30-10.45 uur Muiderberg en/of omgeving.

DEEP RELAX YOGA NIDRA

4-serie: 19.30 – 20.30 uur, Ontmoetingscentrum de Steeg, Populierenlaan 2 B, Muiderberg. Laagdrempelig. Ervaring niet nodig.

Data volgen

Deep Relax Nidra XL Data volgen. Zondags 10.00-12.00 uur, Ontmoetingscentrum de Steeg, Populierenlaan 2 B, Muiderberg. Ervaring niet nodig. Ook mogelijk met een eigen groep (familie, collega’s, vriendinnen).

Geniet van de extra lange zondagochtend sessie(s) om de dag krachtig en ontspannen te starten. Laat mij je meenemen in deze magische en diepe ontspanning als begin van je zondag, waarna je volledig relaxed en opgeladen zelf de zondagmiddag vervolgd. Deep Relax Nidra XL is een mix van:

-verschillende vormen van yoga nidra

-ademhaling, ontspanning, bewustzijnstechnieken

-gecombineerd met concrete uitleg en tips

En dat voelt ontspannen en fijn, gun jezelf dit moment! Zo kun je naast diep ontspannen en herstellen, ook aan je eigen ontwikkeling ”werken”. Korte Yoga Nidra uitleg, thee met lekkers en een attentie. De Steeg Muiderberg, 10-12 uur op een zondagochtend.

Me-Time day: Deep Relax Yoga Nidra i.c.m. Mind-walk tijdens een mini retreat: zondags 10.30-16.00 uur.

Relax, Recharge & Reset; ontspanning, ont-moeten, genieten, opladen, herstellen. Let it Go- Mind-walk buiten en focus verleggen van buiten naar binnen & wat je niet meer dient. In de ochtend mindfulnes wandeling; Mind-walk over de Brink, door het bos en langs het strand. En in de middag Deep Relax Yoga Nidra op je (yoga-)mat. Geen ervaring nodig. Zelf-gezichts en handmassage. Laagdrempelig en eenvoudigweg genieten. Incl. vegetarische lunch hapjes en home made kruidenthee. Een welverdiend mini-retreat voor jezelf incl. praktische tips voor in je dagelijkse leven.

Aanmelden of vragen/wensen : innerfree.yoganidra@gmail.com

Niks gehoord na aanmelding? Bel, app of mail nogmaals-misschien in spam gekomen of iets misgegaan..

Direct aanmelden?

Bij aanmelding ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid