Contact & tarieven

Tarieven:

Deep Relax Yoga Nidra sessie (1 uur/groep): 12,50 p.p., 4 opeenvolgende lessen : 49,50 p.p.

Deep Relax Yoga Nidra thema workshop (2 uur/groep, bijv. Ayurveda): 25,00 p.p.

Deep Relax Nidra XL (2,5 uur in een groep): 32,50 p.p.

Deep Relax Yoga Nidra individueel: 75,00

Mindwalk per 4x (75 minuten in een groep): 55,00 p.p.

I.v.m. RIVM richtlijnen (o.a. afstand & hygiëne) zijn de Deep Relax Yoga Nidra groepen per sessie kleiner en bij voorkeur eigen mat/deken/kussen mee nemen.

NIEUW najaar 2020: Mindwalk (mindful wandelen) en ontspanning/yoga nidra voor kinderen: ouder/kind bijeenkomsten

volg de berichten op Insta: @inner.free

Een reguliere Deep Relax Yoga Nidra sessie in een groep: minimaal 4 tot maximaal 10 deelnemers (afhankelijk van de grootte van de ruimte). Betaling dient voor aanvang voldaan te zijn bij voorkeur contant, tikkie of per overboeking*.

Een privé Nidra sessie incl. yogamaterialen (evt. mogelijk bij jou thuis excl. reiskosten). Wil je een serie individuele afspraken? Dat kan, prijs in overleg. Met je vriendin, moeder, zus, collega samen een sessie? 135 euro (voor 2 pers. 1 sessie).

Individuele Nidrasessies of begeleidingstrajecten met bepaalde thema’s (bijv. dankbaarheid, zelfcompassie, gericht op ontspannen i.v.m. fysieke pijnen) en/of met een vriendinnengroep of voor medewerkers in een organisatie: alles is bespreekbaar, ik denk graag mee in mogelijkheden. Stuur een mail met de wensen en vragen en ik kom er op terug!

MINDWALK in een groep (4-6 personen): in de natuur van Muiderberg e.o. serie van 4x een uur a anderhalf uur wandelen, kost 55 p.p. Ga je door met de vervolgserie (ook weer 4x) dan kost de vervolgserie geen 55 maar 50,-p.p. Data en tijden volgen op Insta @inner.free, per nieuwsbrief (mail)en op deze site bij Agenda.

Liever 1-op-1 MIndwalk: na een kort intakegesprek: mindsetcoaching buiten ontspannen, oefeningen doen, dat waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past om meer rust in je hoofd en lijf te gaan ervaren, meer met onderzoekende en open blik naar buiten en naar jezelf leren kijken om evt. negatieve gedachten om te buigen en leren te genieten van de kleine en mooie dingen… Volledige aandacht om je fitter en meer ontspannen te gaan voelen : 1 x 1-op-1 Mindwalk 60 a 75 minuten: 75 euro, voor 2x Mindwalk: 140 euro.

Liever met z’n tweeën meedoen? Dan per keer per 2 volwassenen: 140,– en voor 2 x Mindwalk 265,–.

Sleutel, Hart, Voorjaar, Ster, Pearl, Liefde, Symbool

Ik ben bereikbaar via:

E-mail: innerfree.yoganidra@gmail.com

Mobiel: +31649638429

*IBAN: NL05 INGB 0798 0231 98 t.n.v. P.S. van der Storm o.v.v. jouw naam en datum van afspraak/Nidra sessie/Mindwalk

Stel gerust je vraag;